Serviceformulär

I den osannolika händelsen att något kan gå fel med ditt fjärrkontrollsystem, är vi glada att hjälpa. Om en Tyro-sändare (fjärrkontroll) eller en annan produkt visar tecken på fel eller kräver underhåll, kan du skicka produkten till oss. Vi ber dig fylla i detta Serviceformulär. Du kommer att få ytterligare information per e-post direkt efter att ha fyllt i detta formulär.

  • Efter att ha mottagit produkterna med Serviceformuläret, kommer vi att skicka dig ett mejl med diagnosen och motsvarande kostnader. Alla reparationer kostar under 150 euro/pund (ex. frakt kostnader) kommer att genomföras omedelbart utan ditt förhands godkännande och kommer också att skickas tillbaka. (skador som täcks av vår garanti som anges i våra allmänna försäljningsvillkor dokument kommer inte att debiteras).
  • För reparationer som kommer att kosta över 150 euro/pund, kommer vi att behöva din bekräftelse via e-post för att skicka tillbaka dem till den adress som nämns i detta formulär.
  • Om du inte samtycker till kostnaderna kommer vi att returnera produkterna till dig. Du får dock en faktura för tillhörande forsknings-och frakt kostnader.

Genom att använda det här formuläret godkänner du vår sekretesspolicy.