Porsche Center använder fjärrkontroller från Tyro

Med över 650 återförsäljare över hela världen är Porsche ett välkänt namn, särskilt på grund av sina sportbilar. Det ursprungliga tyska företaget har upplevt enorm tillväxt, och det finns nästan inga länder där det inte är representerat.

Nytt Porsche Center i Oman

Det är också representerat i Oman, ett sultanat i västra Asien. Sedan 1970 har oljetillståndet gjort en stark ekonomisk utveckling, vilket också är orsaken till att Porsche har beslutat att ersätta dagens Porsche-center med en ny. Den nya byggnaden kommer att bestå av fem våningar med en total yta på mer än 16 000 kvadratmeter. Inuti byggnaden kommer det att finnas tio fjärrkontroller som kommer att vara i kontakt med fem mottagare.

Kontroll av trafik vid Porsche Center

De 2-kanaliga fjärrkontroller ska används för att styra sk trafikljus inuti byggnaden. Porsche utställningsrum har rutter i byggnaden där en Porsche kan springa i en riktning i taget. När du vill ta med en sportbil, till exempel på andra våningen, kommer de gröna eller röda lamporna att indikera om rutten är tillgänglig eller väntar på en bil som kommer från motsatt riktning.

Lyra Hydrus fjärrkontroll är idealisk för användning i en sådan miljö. Den trådlösa fjärrkontrollen har ett intervall på upp till 300 meter i öppet fält och är väldigt bekvämt. Med en extremt snabb svarstid på mindre än 0,1 sekunder är Lyra fjärrkontrollen en pålitlig och kompakt fjärrkontroll som också är flexibel.