Hydrauliska golv utrustade med Tyro fjärrkontroller

Fjärrkontroll för lastning av golv

Steglös manövrering av hydrauliskt golv

Getrexs speciella produkter utvecklar och producerar bland annat speciella trailers för exklusiv biltransport och motorsport. Getrex erbjuder ytterligare ett egenutvecklat koncept med steglöst justerbara hydrauliska golv så att släpvagnens kapacitet kan används optimalt. Varje transport är annorlunda och därför måste alla golv vara exakt justerbara i höjdled. För varje transport väljs den mest idealiska uppsättningen och användaren har en optimal sikt av vad de än gör.

De hydrauliska golven är steglöst justerbara med hjälp av en trådlös fjärrkontroll från Tyro Remotes. Beroende på vilka funktioner och preferenser som krävs, används ett matchande Tyro-system från kompakt 2-kanal Lyra/Hydrus-systemet till Pyxis/Auriga-systemet med 8 kanaler som kan anpassas helt efter kundens önskemål. Alla rörelser reagerar direkt på funktionstangenternas funktion tack vare en svarstid på mindre än 0,1 sekunder.

Fjärrkontroll för lastning av golv

Getrexs erfarenhet av Tyro Remotes

Som leverantör av fjärrkontroller valde Getrex Tyro Remotes för enkelhet, kvalitet och pålitlighet. Dessa faktorer finns också av betydelse eftersom en stor del av kunderna är bosatta utomlands. Getrexs kunder väljer en hög kvalitetsprodukt och därför är det viktigt att de kan lita på en trådlös kontroll som matchar denna kvalitet.