Hydrauliksystemet drivs med Tyro fjärrkontroller

Sperlich Circus har funnits i över 130 år och är känd i hela Tyskland. Cirkuset, som har gått från generation till generation, har gått igenom många förändringar och har utvecklats till att bli ledande inom pedagogiska pedagogiska cirkusprojekt för skolor.

Komfort gör livet enkelt

Gerhard Sperlichs cirkus är på väg i nio månader av året. Du kan förmodligen föreställa dig att någon komfort på vägen är önskvärd när du reser så mycket. Under vintermånaderna gör Robert Sperlich allt han kan för att göra sin bil så bekväm som möjligt.

Mobilhus med hydraulsystem

Så snart cirkusen har nått den nya platsen kan Robert expandera sin bil med ett hydrauliskt system. Det gör det enkelt att skapa ett större vardagsrum.

Hydraulisk-system-fjernkontroll

Nackdelen av ett trådbundet system

Robert, som satt ihop en stor del av mobilbostaden, var inte imponerad av kablarna alls. Det medföljande kabelsystemet fungerade inte som det borde, och var till och med bruten. Utöver det, den begränsade kabelvyn Vid utvidgning och retracting av systemet var utsikten endast synlig från ett visst läge. Det är inte förvånande att han tog den första chansen att han skulle utrusta hydrauliksystemet med en Industriell fjärrkontroll från Tyro.

Fjärrkontroll med 8 funktioner

Den Trådlös Pyxis fjärrkontroll levereras med 8 funktioner och har ett intervall på 250 meter i ett öppet fält. De olika förlängningarna i bilen kan expanderas och dras in innan de flyttas till nästa plats.