Chris pratar om sin erfarenhet med Tyro Remotes

Vinsch Fjärrkontroller

För några år sedan startade Chris Tyler ett projekt där han konverterade en Tatra lastbil till en overland lastbil. En overland lastbil är avsedd för resor och är vanligtvis utrustad med alla typer av bekvämligheter. Tänk på en husbil med storleken av en lastbil.

Tatra entusiast

Tatra är ett tjeckiskt bil- och lastbilvarumärke som har varit verksamt under detta namn sedan 1919. Chris, en sann älskare av Tatra lastbilar har skrivit en blogg (på engelska) om hur du konverterar lastbilen. I sina inlägg delar han med sig av vad han stöter på och hur han löser olika frågor. En mycket intressant läsning.

Tatra Overland Truck

Vi kom över ett blogginlägg av Chris där han delade sina erfarenheter med Tyro Remotes. Med Chris tillstånd skulle vi vilja dela våra erfarenheter med dig personligen:

Vinsch Fjärrkontroller

Bara en liten sak med vinsch fjärrkontroller som är värda ett omnämnande, jag använde alltid ”Lodar” fjärrkontroller för mitt vinschprojekt men när jag kontaktade dem hade den fina damen som jag normalt hade att göra med ersatts av en helt ny företagsman med en ta det eller lämna det attityd. Eftersom jag inte hade köpt från dem på ett tag hade jag tydligen ”förlorat min rabatt”. Dessutom har de ökat sitt pris drastiskt och tar nu ta betalt för enkla programvaru förändringar.

Ange nederländskt företag ”Tyro Remotes”. Helt annorlunda affär, mycket hjälpsamma, ville ha verksamheten, tar inte extra betalt för anpassade program, tar inte extra betalt för anpassade knappar, de satte lastbilens logotyp på fjärrkontrollen åt mig utan extra kostnad och deras fjärrkontroller kommer med en plattform och är laddningsbara. Priset slutade på samma siffra som Lodars men för en mer överlägsen produkt och en mycket, mycket bättre attityd.

Fjärrkontrollsystemet har sex knappar: På, av, vinscha in, vinscha ut, friläge på spolen och ljus på spolen. Friläge på spolen knappen och ljus knappen har en låsnings funktion (tryck på, tryck av).

Jag har använt samma system för både den främre och bakre vinschen (en för varje).

mottagare för vinsch
Här är enheten för den bakre vinschen installerad och eftersom de är helt vattentäta kan du installera dem upp och ner, som jag har gjort här för att hålla antennen klar från metallen.