Trailer med trycksystem använder Tyro fjärrkontroll

trailer-med-trycksystem-anvander-tyro-fjarrkontroll

Lastbil med trycksystem

Lossa spannmål, flis, träpellets eller andra jordbruksprodukter säkert och effektivt från din lastbil eller släpvagn inom några sekunder med Heitling Fahrzeugbau lösningar. Företaget från Tyskland har under många år varit leverantör av systemlösningar inom mineral-, djurfoder-och träpelletsindustrin.

Heitling producerar bulk lastbilar och tippbilar med hjälp av praktiska lösningar för att göra lastning och lossning så smidigt och användarvänligt som möjligt. Detta tar hänsyn till sluttande terräng och låga byggnader. Nedan följer en kort video av ansökan:

Fördelarna med trycksystemet

Så snart en lastbil är fylld med säd så kan föraren till exempel automatiskt täcka upp den innan den kommer ut på vägen. Vid ankomsten kan föraren enkelt lossa sin last genom att öppna luckan med fjärrkontrollen och trycka ut den med den inbyggda kanan.

Fjärrkontrollen och mottagaren

För detta system används Pyxis Safe/Aquarius systemet. Den industriella sändaren i kombination med en 100% vattentät mottagare är idealiska för tillämpning på mobila lösningar. Systemet är utrustat med det obligatoriska E4-certifikatet, tillämpligt i fordonsindustrin.

Heitling Trailer med trycksystem använder Tyro fjärrkontroll

Företaget i Tyskland använder regelbundet våra fjärrkontroller för systemlösningar inom mineral-, djurfoder-och träpelletsindustrin.