Vattenpump för smutsigt vatten har utrustats med Tyro fjärrkontroll

En specialist inom jordbruksmekanik importerar pumpar som används för att pumpa smutsigt vatten från företaget Victor. Dessa vattenpumpar för smutsigt vatten fungerar väldigt bra under tuffa förhållanden, som slanggödsel.

Vid användning av en slang används vattenpumparna för smutsigt vatten för att späda gödselmedlet med vatten och sprida det på fälten. Pumpen används igen efter att man sprider gödselmedlet – den här gången rengör slangarna genom att skölja dem.

Fjärrkontroll integrerad på en vattenpump

Victor pumparna importeras från Tyskland. Eftersom vattenpumpar för smutsigt vatten är multifunktionella, erbjuder det nederländska jordbruksmekaniseringsföretaget kunder många alternativ, inklusive en Tyro-radiostyrning från Tyro . Mottagaren är placerad på maskinen, och tillsammans med en hållare där fjärrkontrollen kan klämmas fast.

wireless-remote-control-dirty-pump

Vattenpump för smutsigt vatten som drivs från ett avstånd

Eftersom pumpen kan manövreras från ett avstånd, kan jobbet utföras mer effektivt. Företaget valde vår Sedna Remote, som kan levereras med två eller fyra kanaler. Sedna fjärrkontrollen når ett avstånd på 700 meter, och eftersom Aquarius mottagaren är helt vattentät , den är idealisk för vattenpumpar för smutsigt vatten. Den ergonomiska designen på Sedna fjärrkontrollen gör att användaren kan hålla fjärrkontrollen stadigt och bekvämt utan att behöva ta bort skyddshandskarna.