Tysk historia kombinerad med Tyros fjärrkontroller

Uppfinningen är över 100 år gammal: Herr Zeppelin patenterade luftskeppet för bulktransport eller alternativt för att transportera personer. Trots många bakslag i det förflutna inrättades ett företag 1993 för att återuppliva Zeppelin, och med framgång!

Zeppelin NT, det största luftskeppet i världen

Företaget i Tyskland utvecklar, tillverkar och marknadsför Zeppelin NT (NT står för ”New Technology”). Detta luftskepp är inte bara det största i världen utan också det enda luftskeppet som har godkänts för kommersiell persontransporter. Flygskytten är 75 meter lång och den kan transportera 15 passagerare för kommersiella ändamål.

Zeppelin NT har en stel inre struktur. I denna ballong med endast en kammare användes tidigare en metallram, men den nuvarande kombinationen av material är kolfiber, förstärkt plast och aluminium. Stationen, svansen och hytten är monterade direkt på lastbärningsstrukturen. Detta bidrar till maximal säkerhet, komfort och prestanda.

Parkering av Zeppelin NT med hjälp av Libra Remote

En Zeppelin måste vara säker på alla sätt: risken för misslyckande skulle vara enorm. På grund av detta måste luftskytten uppfylla de strikta säkerhetskraven. Luftskärmens hjärta är tekniken i den.

fjärrkontroller zeppelin

Det är ingen tillfällighet att tillverkaren valt våra Libra radio detaljer i kombination med Aquila mottagare information för Zeppelin NT. Med duplexsystemet är det inte bara möjligt att skicka kommandon till mottagaren, men operatören får även rapporter på sin skärm. I detta fall returneras de analoga värdena, såsom temperatur, tryck och lutning, men även varningar som kommuniceras via de digitala ingångarna.

Den pålitliga trådlös fjärrkontroll detaljer med en svarstid på mindre än 0,1 sekunder är verkligen en ”specialist” i form av kommunikation.

zeppelin-1

Fjärrkontrollen används för uppstigning och nedstigning av bilen hänger på den nedre delen av luftskeppet när det väl har fästs vid stödstången. Näskonan är fäst vid bergskärningen, och sedan flyttar Zeppelin som en flagga i vinden. Driftsgruppen kan styra luftskytten från marken och därmed ta emot aktuella data på displayen