Tyro fjärrkontroll för generator, den bästa lösningen

Fjärrkontroll med mottagare till generator

Vandaele Machinery från Belgien har haft ett känt namn när det gäller schaktning och lantbruksmaskiner i många år. År 1992 lades en energiavdelning till. VD Power. VD Power specialiserar sig på (nöd) energiförsörjning såsom generatorer för industri, byggande och jordbruk.

Styrenhet med Lyra-fjärrkontroll

På begäran erbjuder VD Power fjärrkontroller för aggregat. Förr i tiden orsakade dessa fjärrkontroller och mottagare regelbundet problem, vilket är anledningen till att VD Power var tvungna att leta efter ett pålitligt och driftsäkert alternativ. De fann det i Lyra fjärrkontrollen med en Hydrus mottagare från Tyro Remotes. Sedan början av 2017 är dessa monterade på nya maskiner i verkstaden hos VD Power. Även på generatorer som har varit i bruk i flera år, de gamla märkena ersätts med Tyros lösning: Lyra fjärrkontrollen kombineras med en Hydrus mottagare.

Lyra fjärrkontrollen och Hydrus mottagare

Fjärrkontrollen är praktisk och kompakt. I kombination med mottagaren är detta en idealisk uppsättning som kan byggas in i befintliga anläggningar såsom generatorer. Lyran är en 2-kanalig fjärrkontroll och är fukt-och smutstålig (IP65). Mottagaren är fastgjuten och utrustad med en flexibel antenn som är garanterad 100% vattentät.

Kundupplevelse

VD Power angående Tyro Remotes: ”Installationen av denna typ av mottagare är snabb och utan mycket justeringsarbete. Installationen går smidigt till och den fungerar utmärkt, frekvensområdet är långt över förväntningarna. Sändaren, till skillnad från andra märken, har en platt kontrollpanel. Detta har fördelen att inget damm kan komma mellan knapparna och sändaren kan inte förstöras. Men den stora fördelen med Tyro är definitivt priset! Ovanpå det finns den snabba och tillförlitliga leveransen av material och allt detta gör Tyro till ett bra val för våra applikationer. Den slutliga slutsatsen är att pris/kvalitets förhållandet är utmärkt.”