Lär dig att åka skidor med en fjärrkontroll från Tyro

Det finns många länder där du inte kan åka skidor eftersom det inte finns någon snö eller eftersom det inte finns några berg där. Vintersportentusiaster som vill ha lite erfarenhet innan de går till skidbackarna kan göra detta på en lokal inomhusskidort.

Översättning: English Netherlands Germany France

Lär dig hur man åker skidor eller snowboard – steg för steg

En leverantör av inomhusskidbackar ger maskiner som kan anpassas till önskad höjd med ett transportband täckt med sk skidbacke. Transportbandet ligger i en vinkel och det rör sig uppåt till toppen av kullen för att simulera ritten på backarna. En sprutanläggning håller jorden fuktig för att ge en optimal skidupplevelse.

indoor-ski-centre

Beroende på skickligheten hos skidåkaren kan du montera en träningshand och med hjälp av en stor tvåvägspegel kan du se dig själv i rörelse. Skidbackarna som är inomhus används för att ge kurser för dem som vill lära sig att åka skidor eller snowboard.

Säkerhet första

När en student berör en sträng kommer transportbandet att sluta omedelbart. Detta hindrar honom eller henne från att pressas mot väggen efter ett fall. En sträng är fastsatt på toppen och på båda sidor av brickan. Dessutom finns det en sensor på toppen av marken som stoppar transportören när denna typ av rörelse detekteras. Fjärrkontrollen som tillhandahålls av Tyro kan styra hastigheten och även fungera som en extra stoppknapp.

Pyxis Auriga fjärrkontroll för skidbackar

Läraren har full kontroll över den trådlösa fjärrkontrollen Pyxis, som har fyra funktionsknappar . Förutom ökande och minskande hastighet kan maskinen också slås på eller av som vanligt. Om en student förlorar balansen kan han eller hon omedelbart trycka på snabbstoppsknappen: fjärrkontroll och mottagare har en reaktionstid på mindre än 0, 1 sekund. Auriga mottagare är kopplad till kontrollrutan.

En Tyro fjärrkontroll tillhandahålls också som en vanlig del av skidbackarna. Förutom att få egna symboler på fjärrkontrollen får du också din egen logotyp