Anpassad fjärrkontroll för AEROdisc

traadlos-fjernkontroll

För AEROdisc har vi omvandlat Musca fjärrkontrollen och Aquarius mottagaren till en sann AEROdisc-produkt. Företaget i Tyskland / Belgien har utvecklat en roterande plattform speciellt utformad för hangarer för mindre (sport) flygplan. Plattformen är extremt låg, endast 6 cm och kommer i fyra standarddiametrar från 18 till 25 meter. Den kan bära sportflygplan som väger upp till 2000 kg.

traadlos-fjernkontroll-aerodisc

Fjärrstyrd plattform

Plats måste betalas för. En lösning som AEROdisc säkerställer att utrymmet på flygplatsen kan användas mer effektivt. Genom att använda den trådlösa Tyro fjärrkontrollen kan du parkera flygplanet inuti eller utanför dig själv. För ägaren till hangaren innebär det att det kommer att bli mindre kostnader för anställda. Tid har visat att de flesta skador uppstår vid manövrering av flygplanet in och ut ur parkeringsområdet. Den sex centimeter höga självbärande skivan begränsar dessa risker.

aerodisc-disc-flyplass

Fjärrkontroll med egen folie

I samarbete med AEROdisc har vi tittat närmare på vilka funktioner fjärrkontrollen behöver. Hur många kanaler det behöver, hur dessa kan användas av slutanvändaren och var du ska ansluta dem till. Detta betonade behovet av att ge fjärrkontrollen en egen logotyp och egna symboler.

En tvåkanal fjärrkontroll

Eftersom operationen endast kräver två kanaler för höger och vänster rörelse på AEROdisc-plattformen (med stoppfunktion), Tyro Musca den perfekta radiostyrningen för den här funktionen. Genom att använda en operationsfilm i sin egen stil och med sin egen logotyp på mottagaren skapar det en starkare varumärkesupplevelse för slutanvändaren.

0%