Länspumpa utrustade med fjärrkontroll

Ett massöverföringsföretag använder länspumpar för att pumpa ut grundvatten. Tanken var att starta pumpen från en mobilkran eller hjullastare, där du också kan öka eller minska pumpens hastighet. Om det är en ny eller begagnad pump, vet de hos Struijk Automotive hur man ger dig den bästa lösningen för dina behov.

Sänkning av vattennivån

Innan grävningsarbetet påbörjas måste massöverföringsbolaget se till att det inte finns något grundvatten som ackumuleras i byggnaden. Genom att placera avloppsrör vertikalt runt byggnaden, och med en brunnspump, kan grundvattnet runt byggnadskammaren pumpas ut. Till skillnad från flera andra vattenpumpar kan brunnpunktslinspumpar pumpa en blandning av vatten och luft samtidigt, eller till och med torka utan problem.

fjernkontroll-lensepump

Leverans av RC-kontroll

Specialisterna i fordonskommunikationssystem har kombinerat radiostyrd pyxis med Aquarius Mottagare på både de gamla och nya brunnpunktslinspumparna. Standard pumpar kommer inte med en RC-kontroller eller förberedelse. Struijk Automotive valde Aquarius-mottagaren eftersom den är 100% vattentät och motstår kraftiga vibrationer.

Fjärrkoppling och demontering av pumpen

Som framgår av videon ovan kan föraren av hjullastaren eller kranen slå pumpen till och från på avstånd och öka motorhastigheten. 4-vägs fjärrkontroll har valts specifikt på grund av dess långa räckvidd (upp till 300 meter i ett öppet fält med en valfri ökning på upp till 700 meter), och eftersom man kan använda sina egna specifika ikoner.

Fjärrkontroll med inbyggt bilmonteringssett

Pyxis fjärrkontroll kan användas kontinuerligt under ca 40 timmar. En bilmonteringssats monteras i kran eller hjullastare så att fjärrkontrollen kan laddas på plats.