I rampljuset: lärlingen Gisela

Tyro Remotes anser att det är viktigt att eleverna får möjlighet att få arbetslivserfarenhet i branschen där de följer träningen. Varje år har vi fler elektronikstudenter som har sina praktikplatser i produktionsavdelningen. I slutet av utplaceringen kommer vi alltid att fråga dem hur de upplevde det.

Översettning: English Netherlands Germany France Español

Vem är Gisela och vilken träning får du?

Min utbildningsnivå är ingenjörsingenjör på nivå 4, och jag studerar på ROC, Twente i Almelo. Jag är 19 år och har teknisk insikt.

Varför har du valt denna praktik??

Jag har alltid varit intresserad av teknik. Därför valde jag att driva min högre utbildning på ett tekniskt område. Jag måste säga att jag verkligen gillar det.

Vad har du lärt dig vid Tyro Remotes?

Jag lärde mig många olika saker. Något nytt för mig lödde med en torktumlare. Det var en ny teknik för mig, men det var också roligt. Du kan också lösa in vid behov.

Vad var dina förväntningar innan du kom till Tyro Remotes?

Min kusin avslutade sin övning vid Tyro Remotes, och arbetar senare på semester. Han berättade om sin tid där och hur mycket han tyckte om det, och det motiverade mig att försöka utföra min träningsplats på Tyro.

Vad kände du om praktikplatsen?

Det gick väldigt bra. Min handledare är mycket nöjd med mig och jag fick goda betyg för rapporten om min praktikplats.

Vad tyckte du mest om?

Det var mer än en sak som gjorde det så roligt. De uppgifter jag fick var generellt mycket tillfredsställande.

Var det noe du ikke likte å gjøre?

Det är klart att det finns tider när sakerna inte går som förväntat, men det är en del av livet. Att göra kabel / anslutningsenheter som senare läggs till mottagarna är inte något jag skulle vilja göra.

Vilka är dina planer för framtiden?

När jag har avslutat MBO-träningen planerar jag att ta en högre yrkesutbildning.